Maassluis Belang

Even voorstellen...

Monique Keus-Juursema, nummer 4

Nummer 4:

Monique Keus-Juursema

Studie/achtergrond: Bachelor Omgangskunde en Nederlands 2de graads (lesbevoegdheid). Getogen in Maassluis en sinds vier jaar weer terug op het nest. Sinds 2004 werk ik als docent. Ik ben begonnen op het Lentiz VMBO Maassluis Kastanjedal, daar heb ik met veel plezier 12 jaar lesgegeven. Daarna ben ik naar het Lentiz VMBO Maasland gegaan en sinds een jaar geef ik nu les op het MBO

Huidige beroep: Docent Nederlands Lentiz MBO Maasland

Persoonlijke interesses: Sociologie en pedagogiek. Tijd met mijn gezin (samengesteld: 2 knullen van 10 en 11 jaar, dochterlief van 4), vrienden en familie. Met regelmaat naar ons chalet in de bossen op de Veluwe.

Waar zet je je op in binnen MB en dus voor Maassluis: Een kansrijke omgeving creëren en behouden, zodat Maassluis voor iedere inwoner een gemeente is om te bloeien en te groeien. Wanneer er ondersteuning nodig is om tot bloei te komen, moet dat bereikbaar zijn voor de burger. Om te kunnen groeien, moet het onderwijs(aanbod) in de gemeente toereikend zijn en blijven. Tevens moet Maassluis natuurlijk een fijne en plezierige gemeente zijn om te vertoeven. Om dit te bereiken en te behouden wil ik mij inzetten voor de samenwerking tussen onze inwoners. Samen kunnen we onze gemeente nog mooier, schoner, warmer en plezieriger maken. Een goede communicatie met de inwoners is daarvoor van essentieel belang. Vanuit mijn rol bij de gemeente zal ik daarom de komende jaren inzetten op betere communicatie naar onze inwoners.