Maassluis Belang

Jerry stelt zich voor!

Een nieuwkomer ben ik niet in de lokale politiek. Nieuw in Maassluis ben ik ook bepaald niet, want alhoewel ik niet geboren ben in deze gemeente ben ik hier wel opgegroeid en ken ik de stad bijna als geen ander.

Mijn hobby’s zijn koken, muziek en ik speel o.a gitaar. Dan op het sportieve vlak: judo, voetbal, tennis en natuurlijk hockey, de sport die ik de meeste jaren fanatiek beoefende bij Evergreen.

Tot 1 februari 2021 was ik te vinden in Rotterdam, waar ik met passie de culinaire scepter zwaaide in het Concert en Congresgebouw de Doelen. Aldaar vele diners en lunches verzorgd voor tientallen, en soms duizenden,  gasten per dag. Een gestroomlijnde planning en organisatie is daarvoor noodzakelijk en behoorden tot mijn taken. Logistiek en goede communicatie staan bij mij derhalve voorop.

Met name bij goede communicatie kan het in Maassluis nog wel eens erg mis gaan. Op deze wijze neemt de afstand tussen overheid naar de burger alleen maar verder toe en dat vind ik een slechte zaak.

Ik vind dat de politiek veel dichter bij de burger moet staan. Maassluis Belang is daarvoor de meest uitgelezen partij waar ook vooral  jongeren nieuwsgierig naar zouden moeten zijn. Geen landelijke belangen die soms op de achtergrond meespelen, maar puur opkomen voor het welzijn van de inwoners van Maassluis. Daar wil ik mij in de komende jaren graag voor inzetten.

Daarnaast wil ik me vooral bezig houden met veiligheid, sport en cultuur. Dat laatste is natuurlijk logisch als je samenwoont met mijn lief: die naast haar beroep, beeldend kunstenaar is.

Ik wil met Maassluis Belang onderweg naar een toekomst waarin we het verschil kunnen maken.