Maassluis Belang

Even voorstellen...

Nummer 1

Denise Mulder-Solleveld (42), lijsttrekker voor Maassluis Belang.

Getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen. Als het even kan trekken we er op uit, naar het strand, een museum of een andere activiteit. Zeker in het weekend is het tijd voor familie en vrienden!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het Geuzencollege. Dat ik docent wilde worden dat wist ik al heel vroeg, het vak maakt mij niet echt uit, ik vind het gewoon heel leuk om met de leerlingen te werken en te zien hoe ze zich ontplooien. Economie is daar natuurlijk een heel leuk vak voor dus vandaar die keuze.

Vanaf 18 maart maak ik ook zeker weer tijd om de formule 1 te volgen want naast een rondje op de golfbaan is dat wel mijn grootste hobby.

11 jaar geleden kwam ik per ongeluk bij Maassluis Belang terecht omdat ze een penningmeester zochten. Van het een kwam het ander en na 4 jaar steunraadslid heb ik me de afgelopen 4 jaar als fractievoorzitter ingezet voor MB. Samen kunnen we meer en daarom wil ik heel graag nog 4 jaar door om met een gemotiveerde fractie het verschil te maken. Dat is voor mij ook gewoon, samen Maassluis