Wat een rare tijden leven we momenteel in! Een tijd die wellicht later in de geschiedenisboeken verschijnt. Een tijd waarvan Roos en Daan (mijn 2 kids) straks weten dat we 1,5 meter afstand moesten houden, opa en oma niet mochten knuffelen, niet zomaar naar de dierentuin konden, waarin we thuis les kregen van mama en papa

Het is wat het is, samen moeten we er maar het beste van maken. Dat kunnen we want ook dat is Samen Maassluis, een Stad voor iedereen! Denk aan elkaar, stuur een kaartje, bak een taart, bel eens wat vaker met familie en bekenden.Ga eens wandelen door onze mooie stad en mocht je dan opvallende zaken zien, laat het ons weten! Neem de kinderen mee naar de speeltuin of zwaai op afstand naar bekenden in het verzorgingstehuis.

Er ontpoppen zich mooie initiatieven in ons Maassluis, we gaan opzoek naar beren, maken muziek op straat, bezorgen bloemen en lekkers! De ondernemers worden verplicht vindingrijk te zijn om te overleven en wat doen ze dat goed! Verse producten vanuit de koningshoek kunnen bezorgd worden aan huis, de horeca heeft een bezorgservice en sommige verkopen producten vanuit hun pand. Hoe mooi is dat, we mogen trots zijn op iedereen die op zijn of haar manier een steentje bijdraagt aan deze mooie initiatieven!

Zaterdag 14 november komt de Sint aan in Maassluis, waar we normaal volle kades met zingende kinderen en genietende ouders hadden zal het daar nu stil zijn. De afgelopen weken is de Sint met zijn pieten als polshoogte komen nemen in de stad om te kijken of wij wel klaar zijn voor een corona-proof Sint-feestje. Nou dat zijn we, de Sint was meer dan tevreden!

Ben jij ook benieuwd naar de avonturen van de Sint en zijn pieten? Maak het dat zaterdag gezellig neem een beker chocolademelk en vul bakjes met pepernoten, kruidnootjes en ander lekkers. Zet de tv op de WOS en kijk met elkaar naar de Sinterklaasfilm!

Dan maken we, hoewel op afstand toch met elkaar bij de “intocht” mee!