Een Koningsdag die we nooit vergeten

Vandaag geen Koningsdag zoals we gewend zijn. Helaas ziet de wereld er op dit moment heel anders uit dan normaal. We zullen moeten wennen aan –zoals de minister President zegt– het nieuwe normaal. Dat betekent dat we een Koningsdag gaan beleven die we wellicht nooit meer zullen vergeten. Thuis blijven luidt het devies. Dat is jammer, een tikje sneu en wellicht saai. De rij wachtenden in de Nieuwstraat en op de Markt na de aubade om een heerlijke tompoes mee naar huis te nemen, hij is er niet. Helaas Bakker Koos Holtkamp is dicht. Maar diverse app groepjes binnen Maassluis  zijn een actie gestart om de tompoes toch in de wijk te krijgen. Dat was zelfs zo’n succes dat Koos Holtkamp meldde dat hij “vol” zat zijn maximale bakcapaciteit was bereikt. 

Wij zeggen eet smakelijk als u een tompoes binnen bereik heeft maar luister vooral naar de deskundigen en blijf thuis of in ieder geval anderhalve meter van uw mede burgers en laten we hopen dat het volgend jaar weer anders is 

Reageer

Maassluis Belang