Gert-Jan Enzerink overleden

 

Natuurlijk wisten wij dat Gert-Jan al enige tijd ernstig ziek was maar het bericht van zijn overlijden overvalt ons toch en stemt ons met grote droefheid. Gert-Jan heeft aan de wieg gestaan van Maassluis Belang en heeft vele jaren een actieve rol gespeeld in de lokale politiek. Vanaf 2008, na het vroege overlijden van mede-oprichter Frank Wensveen, hanteerde hij met verve de fractievoorzittershamer.

Mede door zijn inzet groeide Maassluis Belang tot een fractie waarmee rekening gehouden moest worden. Gert-Jan was een zeer betrokken politicus, die het reilen en zeilen van de Maassluise gemeenschap  scherp in het oog hield.

Met hem verliezen wij behalve een politicus een aimabel mens, die de standpunten van Maassluis Belang helder kon verwoorden met het adagium: “hard voor de zaak, zacht voor de persoon” altijd in het achterhoofd.

Na ruim 25 jaar de Maassluise politiek te hebben gediend nam hij afscheid om samen met zijn vrouw Leny de wereld te gaan verkennen. Daarbij bleef hij op afstand betrokken bij de fractie en stond ons bij daar waar het kon.

Wij zullen Gert-Jan nooit vergeten en wensen Leny en de familie veel sterkte in deze moeilijk tijd.

 

Reageer

Maassluis Belang